Diaconescu: Momentan sunt candidat la şefia PSD şi mă irită cei care îmi anticipează deciziile

Liderul PSD Cristian Diaconescu a declarat, marţi seară, la Antena 2, după ce Rodica Nassar a anunţat retragerea sa din cursa pentru şefia PSD, că momentan este candidat la prima funcţie în partid şi că îl irită cei care îi anticipează deciziile.

23 afișări
Imaginea articolului Diaconescu: Momentan sunt candidat la şefia PSD şi mă irită cei care îmi anticipează deciziile

Diaconescu: Momentan sunt candidat la şefia PSD şi mă irită cei care îmi anticipează deciziile (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă este, momentan, candidat la şefia PSD, Diaconescu a răspuns: "Da, categoric".

"Am obosit să spun cât mă irită discuţia în numele meu şi, mă rog, cei care îmi anticipează, într-o formă sau alta, deciziile", a adăugat Diaconescu.

Cristian Diaconescu îşi va retrage candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD şi va candida pentru cea prim-vicepreşedinte în echipa lui Mircea Geoană a anunţat, marţi seară, vicepreşedintele PSD Rodica Nassar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici