Diaconescu: Noul protocol al coaliţiei va fi definitivat până la mijlocul acestei săptămâni

Preşedintelele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu, a declarat, luni, că noul protocol de funcţionare a coaliţiei va fi definitivat până la jumătatea acestei săptămâni.

173 afișări
Imaginea articolului Diaconescu: Noul protocol al coaliţiei va fi definitivat până la mijlocul acestei săptămâni

Diaconescu: Noul protocol al coaliţiei va fi definitivat până la mijlocul acestei săptămâni (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"În cât mai scurt timp, până la jumătatatea acestei săptămâni, va fi definitivat", a spus Diaconescu, răspunzând unei întrebări.

Liderul UNPR a făcut această declaraţie la Palatul Cotroceni, după întâlnirea liderilor partidelor şi formaţiunilor parlamentare ale coaliţiei cu şeful statului.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, că va exista şi în 2012 un protocol de funcţionare a coaliţiei, "care să fie încă o garanţie suplimentară a solidităţii" acesteia.

Întrebat dacă există un protocol de funcţionare a coaliţiei, Emil Boc a răspuns: "Avem în vedere şi acest lucru, pentru a da în continuare stabilitate şi coerenţă coaliţiei".

El a amintit că la începutul anului 2011 coaliţia a semnat un protocol de funcţionare.

"Vom avea şi în 2012 un asemenea protocol, care să fie încă o garanţie suplimentară a solidităţii acestei coaliţii", a adăugat Boc.

Boc a făcut precizări la întrebărilor ziariştilor legate şi de modul în care va funcţiona guvernul condus de Răzvan Mihai Ungureanu.

Preşedintele Uniunii, Kelemen Hunor, a precizase, cu o o zi înainte, referindu-se la condiţiile pe care Uniunea le avea pentru susţinerea Cabinetului Ungureanu, că formaţiunea sa doreşte încheierea unui protocol al coaliţiei pe 2012, care să se refere inclusiv la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş şi Autostrada Transilvania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici