Video Diaconescu: Nu am alternativă decât să candidez la preşedinţia PSD

Senatorul Cristian Diaconescu a declarat, joi, la Consiliul Naţional al PSD, că nu are alternativă decât să candideze la preşedinţia partidului.

21 afișări

El a precizat, la Consiliul Naţional al PSD, că ar dori ca în 2012 partidul să câştige puterea şi să guverneze singur.

Diaconescu a spus că nu are alternativă decât să candideze la preşedinţia partidului, arătând că el este o persoană care "nu are resentimente".

În discursul ţinut în faţa membrilor CN al PSD, Cristian Diaconescu a apreciat că, din punct de vedere al deciziilor, PSD a dat dovadă de "oportunism politic", arătând totodată că, în acest moment, "dreapta este atotstăpânitoare", PDL "a parcelat ţara şi a împărţit-o pe interese", iar PNL "se erijează în şeful opoziţiei".

"Dacă stânga românească va dispărea, consider că ţara noastră va intra într-un impas democratic", a apreciat vicepreşedintele PSD.

El le-a spus membrilor partidului că nimeni din afara PSD nu vrea binele acestei formaţiuni politice, ci doreşte chiar ruperea acestui partid.

"Va trebui să rămânem uniţi, împreună", le-a spus Cristian Diaconescu membrilor Consiliul Naţional al PSD, apreciind că "prea multe resentimente" ar putea dăuna partidului.

De asemenea, Diaconescu a vorbit despre modificările la Statutul PSD, arătându-se nemulţumit de faptul că o persoană poate deţine "două, trei, patru funcţii în partid".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici