Dialog spumos între Budăi şi Băsescu. Budăi: Nu-i aşa că aţi spus că nu e nevoie de autostrăzi?/ Băsescu: Interesantă prezentarea metafizică

Ministrul Muncii, Marius Budăi, l-a întrebat, sâmbătă, pe fostul preşedinte Traian Băsescu dacă este adevărat că a spus că România nu are nevoie de autostrăzi. Băsescu i-a spus că este interesantă „prezentarea metafizică”, dar acest lucru se întâmpla în anul 1997, când România nu era în UE.

5129 afișări
Imaginea articolului Dialog spumos între Budăi şi Băsescu. Budăi: Nu-i aşa că aţi spus că nu e nevoie de autostrăzi?/ Băsescu: Interesantă prezentarea metafizică

Dialog între Budăi şi Băsescu. Budăi: Nu e nevoie de autostrăzi?/ Băsescu: Prezentare metafizică

Marius Budăi l-a întrebat pe fostul preşedinte Traian Băsescu, într-o intervenţie la RTV, dacă este adevărat că a spus că România nu are nevoie de autostrăzi.

„Chiar vreau să vă întreb pentru că public s-a tot spus că dumneavoastră sunteţi cel care a spus că România nu are nevoie de autostrăzi. Vreţi să clarificaţi acest aspect?”, l-a întrebat Budăi pe Băsescu.

Fostul preşedinte a replicat că este „interesantă prezentarea metafizică”, dar în 1997 România nu era în Uniunea Europeană şi, mai mult, ţara noastră era în încetare de plăţi.

„E interesantă prezentarea metafizică pe care o aveţi. Nu am spus niciodată că nu are nevoie de autostrăzi, am spus că nu sunt bani pentru autostrăzi. Puteţi lua înregistrarea din 1997. Atunci România era în încetare de plăţi şi doi nu eram în UE, nu ne dădea nimeni bani să le construim. Acum ne dă UE bani şi nu le construiţi. Asta era în 1997”, a spus Băsescu.

Dialogul a venit în contextul în care Băsescu a declarat că dacă ar fi preşedinte de partid nu ar semna pactul propus de premierul Viorica Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici