Dilema Mariei Grapini în legătură cu colegul ei din Parlamentul European, Cristian Preda

Europarlamentarul Maria Grapini s-a întrebat ce exemplu transmite Cristian Preda tinerilor, în calitate de profesor universitar, atunci când a fost dat afară din sala plenului Parlamentului European, unde a avut loc marţi dezbaterea despre priorităţile României la Preşedinţia Consiliului UE.

1036 afișări
Imaginea articolului Dilema Mariei Grapini în legătură cu colegul ei din Parlamentul European, Cristian Preda

Dilema Mariei Grapini în legătură cu colegul ei din Parlamentul European, Cristian Preda

"Cum poţi fi profesor universitar şi să te comporţi absolut halucinant într-o instituţie? Preda Cristian a dat din nou dovadă de lipsă de educaţie şi a reuşit să întrunească toate condiţiile pentru a fi evacuat din sală, la dezbaterea privind Preşedinţia României la Consiliul European! Ce educaţie face tinerilor?", a scris Maria Grapini, pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a prezentat, la Strasbourg, priorităţile Preşedinţiei române la Consiliul UE în plenul de marţi al Parlamentului European.

În cadrul dezbaterii din PE, eurodeputatul Cristian Preda a acuzat-o pe Viorica Dăncilă că are o "gândire ceauşistă" şi a făcut referire la suspendarea emisiei postului Realitatea TV, întrebând premierul cu poate continua colaborarea cu instituţia europeană, având în vedere acuzaţiile.

Acesta a mai acuzat-o pe Dăncilă că a afirmat în nenumărate rânduri că activitatea Comisiei Europene e bazată pe superficialitate.

În luna noiembrie a anului trecut, Parlamentul European a votat o rezoluţie privind statul de drept în România. Cristian Preda a fost acuzat atunci de către politicieni din arcul guvernamental că a avut o atitudine împotriva statului, reprosându-i-se că, alături de alţi europarlamentari români, a votat împotriva ţării noastre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici