Discursul lui Boc, primit cu scandarea "Demisia, demisia! " de parlamentarii opoziţiei

Discursul prim-ministrului Emil Boc în Parlament, luni, în prima zi a sesiunii extraordinare, a fost primit cu scandări precum "Demisia!", "Pleacă!" de parlamentarii USL din plen.

302 afișări
Imaginea articolului Discursul lui Boc, primit cu scandarea "Demisia, demisia! " de parlamentarii opoziţiei

Emil Boc (Imagine: Andrei Pungoschi/Mediafax Foto)

Parlamentarii USL au pigmentat cu scandări de genul "Demisia, demisia!" şi "Pleacă!" discursul premierului Boc.

La finalul intervenţiei premierului, parlamentarii USL au scandat de mai multe ori, în cor, "Demisia, demisia!".

De asemenea, unele dintre afirmaţiile lui Boc au fost întâmpinate cu vociferări de către unii parlamentari USL.

Când premierul a spus: "Ce îşi doresc românii astăzi?", câţiva parlamentari USL au replicat: "De unde ştii tu?", "Să pleci, demisia!".

Parlamentarii au fost, luni, mai prezenţi în sala de plen decât în mod obişnuit în zilele de şedinţe comune, însă nici luni nu au renunţat la obiceiuri vechi: mulţi citeau ziare, alţii răsfoiau proiecte de lege sau rapoarte ale comisiilor. De asemenea, o bună parte dintre parlamentari se foloseau de propriile ipad-uri pentru a se pune la curent cu ultimele postări pe Facebook sau pentru a citi presa.

La câteva dintre balcoanele sălii de plen se aflau câţiva pensionari, care nu au reacţionat în mod vocal la ce se întâmpla în plen. Ei afişaseră la balcoane inscripţii precum: "Noi vrem reforme adevărate în România", "Noi vrem să muncim, nu să trândăvim", "Nu vrem nici ca Grecia, nici ca Ungaria".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici