DISPUTĂ Ponta-Blaga pe tema datei alegerilor: Ponta - Am propus ca alegerile să fie organizate în noiembrie. Blaga - Premierul este un mincinos cinic

Premierul Victor Ponta a declarat că, pe viitor, alegerile vor trebui organizate la începutul lunii noiembrie, criticându-l pe Vasile Blaga pentru că nu a fost de acord cu desfăşurarea scrutinului decât în 9 decembrie. Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat că premierul Victor Ponta este un "mincinos cinic" atunci când afirmă că a propus organizarea alegerilor parlamentare în luna noiembrie.

831 afișări
Imaginea articolului DISPUTĂ Ponta-Blaga pe tema datei alegerilor: Ponta - Am propus ca alegerile să fie organizate în noiembrie. Blaga - Premierul este un mincinos cinic

Victor Ponta (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Premierul a spus că s-a supărat pe "acei încăpăţânaţi absurzi" care nu au fost de acord cu desfăşurarea alegerilor la începutul lui noiembrie, susţinând că viitoarea legislaţie trebuie să reglementeze şi acest aspect astfel încât ziua de votare să fie programată într-o perioadă mai favorabilă din an.

"Sigur că m-am supărat încă o dată astăzi pe acei încăpăţânaţi absurzi, de care m-am rugat să facem alegerile în noiembrie şi nu au vrut. Au zis că mai cresc ei în sondaje până în 9 decembrie. Nici nu au crescut ei în sondaje şi uite ce păţim acum. M-am rugat de ei să facem la începutul lui noiembrie, dar cu cine să te înţelegi", a spus, duminică, Ponta.

Ponta s-a declarat bucuros pentru că cel care nu a fost de acord cu organizarea alegerilor în noiembrie, referindu-se la liderul PDL, Vasile Blaga.

Comentând faptul că Vasile Blaga nu a putut ajunge la secţia din Sânnicolau Mare (Timiş), unde trebuia să voteze la ALEGERI PARLAMENTARE, Ponta a spus: "Acum mă bucur că s-a blocat şi nu poate ajunge la secţia de vot cel care a fost contra. Crede că o să câştige nu ştiu cât. Nu a câştigat nimic. S-a blocat singur acolo. Uite ce se întâmplă, dar noi ne ocupăm şi îi deschidem şi lui secţia de vot".

Blaga a spus că Ponta este un "mincinos cinic", referindu-se la declaraţiile acestuia despre organizarea alegerilor în luna noiembrie.

"A afirmat (Victor Ponta -n.r.) că ar fi propus el organizarea alegerilor în noiembrie. E un mincinos cinic. Niciodată această problemă nu s-a pus. Să iasă în conferinţă de presă cu ministrul de Interne şi să arate care ar putea fi o altă dată a alegerilor", a spus Blaga.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici