DNSC investighează breşa de securitate de la Camera Deputaţilor

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) a fost notificat şi colaborează cu alte autorităţi competente în domeniul securităţii cibernetice la investigarea incidentului, afirmă, pentru MEDIAFAX, Mihai Rotariu.

278 afișări
Imaginea articolului DNSC investighează breşa de securitate de la Camera Deputaţilor

DNSC investighează breşa de securitate de la Camera Deputaţilor

„Directoratul National de Securitate Cibernetică (DNSC) a fost notificat despre breşa de securitate de la Camera Deputaţilor şi colaborează în acest moment cu alte autorităţi competente în domeniul securităţii cibernetice la investigarea incidentului”, spune, pentru MEDIAFAX, coordonatorul Direcţiei Comunicare, Marketing şi Media al DNSC, Mihai Rotariu.

El precizează că, fiind o investigaţie care este în derulare, în acest moment nu poate oferi mai multe detalii.

O breşă de securitate a avut loc la Camera Deputaţilor, după ce au fost furate date. „În acest moment, nu avem nicio solicitare de răscumpărare a datelor”, transmite Secretariatul General al Cemerei Deputaţilor.

O plângere va fi depusă la DIICOT.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici