Dobriţoiu: Legea nu-i interzice lui Meleşcanu să candideze. Nu cred că are şanse

Fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu a declarat marţi că legea nu îi interzice lui Teodor Meleşcanu să candideze la Preşedinţie, menţionând că îi doreşte succes fostului liberal, dar că nu crede că acesta are şanse să intre în turul doi de scrutin fără sprijinul unor structuri de partid.

75 afișări
Imaginea articolului Dobriţoiu: Legea nu-i interzice lui Meleşcanu să candideze. Nu cred că are şanse

Dobriţoiu: Legea nu-i interzice lui Meleşcanu să candideze; îi doresc succes, nu cred că are şanse (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Dobriţoiu a fost întrebat cum vede candidatura lui Teodor Meleşcanu la alegerile prezidenţiale, fost şef SIE până luni.

”Este o situaţie inedită că dumnealui candidează. Legea nu-i interzice şi-i doresc succes (...) Este greu de presupus (că are şanse - n.r.), pentru că domnia sa nu are structuri de partid în spate care să-i asigure un număr de voturi în teritoriu care să-l califice în turul doi”, a răspuns Dobriţoiu, senator PNL.

Teodor Meleşcanu şi-a depus candidatura ca independent pentru alegerile prezidenţiale, fiind susţinut de Partidul Dreptăţii Sociale şi o serie de organizaţii ale societăţii civile.

Meleşcanu a demisionat luni din funcţia de director al SIE.

Marţi este ultima zi în care se pot depune candidaturi la BEC pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici