Doi ani de război: Ciolacu promite solidaritate până când Ucraina va obţine victoria

Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, când se împlinesc doi ani de la invazia Federaţiei Ruse în Ucraina că România va acţiona în deplină unitate şi solidaritate cu ţara vecină „până la obţinerea victoriei şi a păcii juste”.

128 afișări
Imaginea articolului Doi ani de război: Ciolacu promite solidaritate până când Ucraina va obţine victoria

Doi ani de război: Ciolacu promite solidaritate până când Ucraina va obţine victoria

„Acţionăm în deplină unitate şi solidaritate cu Ucraina, până la obţinerea victoriei şi a păcii juste. Împreună cu echipa mea de la Guvernul României, vom continua să lucrăm aplicat pentru o relaţie bilaterală solidă cu Ucraina”, spune premierul Marcel Ciolacu, sâmbătă, într-o postare pe X.

Declaraţia lui Ciolacu a fost făcută în ziua când se comemorează 2 ani de război de agresiune al Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei.

Mesajul premierului român este însoţit de o fotografie în care apare prim-ministrul Marcel Ciolacu alături de preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
război,
ciolacu,
ucraina

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici