Doi deputaţi, care plecaseră recent din PSD pentru a se înscrie în Pro România, au revenit în partidul condus de Liviu Dragnea

Deputaţii Mihai Mohaci şi Mihai Valentin Popa, care anunţaseră la începutul lunii decembrie că demisionează din PSD pentru a se înscrie în Pro România, au revenit în PSD, a anunţat liderul deputaţilor social-democraţi, Daniel Suciu, luni, în plenul reunit al Parlamentului.

12279 afișări
Imaginea articolului Doi deputaţi, care plecaseră recent din PSD pentru a se înscrie în Pro România, au revenit în partidul condus de Liviu Dragnea

Doi deputaţi, care plecaseră din PSD pentru a se înscrie în Pro România, au revenit în partid

"Vreau să vă anunţ că începând de astăzi (luni - n.r.), 17 decembrie, colegii Mihai Mohaci şi Mihai Popa au făcut cerere de reînscriere în PSD", a anunţat Daniel Suciu, în debutul şedinţei de luni a plenului reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, precizând că cei doi vor activa în cadrul grupului parlamentar al PSD.

La rândul său, vicepreşedintele Senatului Claudiu Manda, care prezidează şedinţa plenului reunit, a afirmat: "Le spunem bine au revenit colegilor noştri".

Deputaţii Ion Mociolcă, Ion Spânu, Mihai Valentin Popa şi Mihai Mohaci au anunţat, pe 3 decembrie, că demisionează din PSD pentru a se înscrie în partidul Pro România, fondat de fostul premier Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici