Doi foşti deputaţi ALDE anunţă că vor să se alăture noului grup parlamentar „Forţa Naţională”, constituit de Remus Borza

Deputaţii Ion Cupă şi Alexandru Băişanu, foşti membri ai ALDE au anunţat că vor să facă parte din noul grup parlamentar „Forţa Naţională”, despre care a vorbit deputatul independent Remus Borza.

563 afișări
Imaginea articolului Doi foşti deputaţi ALDE anunţă că vor să se alăture noului grup parlamentar „Forţa Naţională”, constituit de Remus Borza

Doi foşti deputaţi ALDE anunţă că vor să se alăture grupului „Forţa Naţională”, constituit de Remus Borza

„Românii au nevoie de o Forţă Naţională care să-i unească pe drumul cel bun.O Forţă a oamenilor si a ţării, nu a luptei surde pentru putere.Un partid preocupat de stabilitatea si dezvoltarea organică a României ca stat suveran, într-o Europă a natiunilor. Susţin şi ader la acest proiect care va aseza in centrul său meritocratia, profesionalismul, competitia liberă, bunul simţ public, suveranismul si nu în ultimul rand patriotismul economic ca baza solidă pentru incurajarea capitalului autohton şi a firmelor românesti”, a scris Ion Cupă, miercuri pe Facebook.

„Îi chem pe toti cei care cred in aceste idei să ni se alature! E timpul pentru un nou început!”, a completat Cupă.

Şi Alexandru Băişanu a afirmat că „Forţa Naţională” trebuie să iasă la lumină.

„Forţa Natională trebuie sa iasă la lumina! După 30 de ani de democraţie avem nevoie de punţi de comunicare între noi, între noi si stat, între instituţiile statului si nu de ziduri, de ura şi dihotomii fanatice!”, a scris Alexandru Băişanu, miercuri, pe Facebook.

Deputatul Marian Cuşca a precizat că „Forţa Naţională” este alternativa de care românii au nevoie, adăugând că se va implica cu toată energia pentru redobândirea mândriei de a fi român şi pentru dezvoltarea ţării.

„DA! Romania si #romanii #au #nevoie de o #Forta #Nationala care sa ii uneasca, o forta care sa le puna pe primul loc interesele, sa opreasca ura si dezbinarea si sa duca o reala lupta pentru stoparea abuzurilor la adresa romanilor! Ma voi implica cu toata energia si increderea pentru redobandirea mandriei de a fi roman si dezvoltarea tarii! Istoria si sacrificiile stramosilor nostri, care prin multe eforturi au reusit sa uneasca Romania si sa ne ofere tot ce avem astazi, ne obliga ca “Prin Noi Insine” sa fim o #Forta #Nationala care sa ne uneasca, sa apere valorile romanesti, autenticitatea, cultura, obiceiurile, capitalul autohton. Forta Nationala este alternativa de care romanii au nevoie! E locul unde tinerii se pot manifesta liber si sunt asteptati sa se implice!”, a scris Marian Cucşa, pe Facebook.

Deputatul independent Remus Borza a anunţat, miercuri, constituirea unui nou grup parlamentar, Forţa Naţională. din care vor face parte 15 parlamentari, ”oameni responsabili, care, pentru stabilitatea şi bunăstarea României, îşi doresc ca Guvernul actual să îşi continue mandatul până în 2020”.

Ioan Cupă şi Alexandru Băişanu au fost excluşi din ALDE după ce au acceptat să fie nominalizaţi în Guvernul Dăncilă, după ce partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu decisese ieşirea de la guvernare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici