Doliu în PSD. A murit fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă, a murit. Anunţul a fost făcut de PSD.

1006 afișări
Imaginea articolului Doliu în PSD. A murit fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa

Sursa Foto - Wikipedia Commons, autor Cezar Popescu

„Partidul Social Democrat transmite sincere condoleanţe familiei domnului Silvian Ciupercă! Am aflat cu tristeţe vestea trecerii în nefiinţă a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă. Domnul Silvian Ciupercă şi-a dedicat întreaga carieră valorilor de stânga şi a contribuit la consolidarea social-democraţiei în judeţul Ialomiţa”, este mesajul transmis de social-democraţi.

Partidul Social Democrat transmite familiei, colegilor şi tuturor oamenilor care l-au cunoscut şi apreciat, sincere condoleanţe! „Dumnezeu să Îl odihnească în pace!” - adaugă PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici