Donald Trump, detalii de ultimă oră despre candidatura la prezidenţiale

  • Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat luni că ''probabil'' va aştepta alegerile legislative de la jumătatea mandatului, care vor avea loc la sfârşitul anului viitor.
  • Va fi un etalon reprezentativ înainte de a decide dacă se va prezenta la alegerile primare din cadrul Partidului Republican pentru a candida la scrutinul prezidenţial din 2024.
2611 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, detalii de ultimă oră despre candidatura la prezidenţiale

Donald Trump, detalii de ultimă oră despre candidatura la prezidenţiale

„Desigur că mă gândesc la asta'', a spus într-un interviu acordat postului conservator Fox News fostul preşedinte, care încă are o influenţă considerabilă în interiorul Partidului Republican, deşi a pierdut alegerile de anul trecut.

''Cred că mulţi oameni se vor bucura, sincer, de această decizie şi probabil o voi anunţa după alegerile de la jumătate de mandat'', a adăugat el, referindu-se la alegerile din noiembrie 2022.

Trump a anunţat cu două săptămâni în urmă lansarea propriei sale companii media, Trump Media Technology Group (TMTG), cu planuri deocamdată de a deschide o reţea de socializare şi un serviciu video cu abonament. El este interesat în mod special de reţeaua de socializare pentru a comunica cu alegătorii, dat fiind că Twitter, Facebook şi Youtube i-au suspendat conturile.

În statul Virginia, candidatul republican a câştigat săptămâna trecută postul de guvernator, într-un scrutin considerat un barometru pentru democraţi şi pentru preşedintele Joe Biden înaintea alegerilor de la jumătate de mandat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici