Donald Trump şi-a luat rămas bun. Ce mesaj a transmis la finalul mandatului de preşedinte

  • Donald Trump a ţinut ultimul discurs în calitate de preşedinte al SUA
  • Discursul lui Trump a fost înregistrat şi transmis pe contul de Twitter al Casei Albe
  • Acesta nu a pronunţat niciodată în discurs numele actualului preşedinte Joe Biden
14586 afișări
Imaginea articolului Donald Trump şi-a luat rămas bun. Ce mesaj a transmis la finalul mandatului de preşedinte

Sursa foto: profimedia

Donald Trump a ţinut ultimul discurs în calitate de preşedinte al Statelor Unite. Discursul înregistrat a fost transmis pe contul de Twitter al Casei Albe. Trump a spus că se va ruga pentru succesul noii administraţii şi a evitat să pronunţe numele lui Joe Biden sau să recunoască victoria noului preşedinte. În schimb, acesta şi-a subliniat reuşitele din cei patru ani de mandat.

Donald Trump, preşedinte al Statelor Unite ale Americii: Semenii mei americani, acum patru ani am pornit un efort uriaş naţional de a reconstrui ţara noastră, de a-i reînnoi spiritul şi de a readuce loialitatea Guvernului înapoi la cetăţenii săi. Pe scurt, ne-am luat misiunea de a face America mare din nou pentru toţi americanii. Îmi finalizez mandatul de al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, cu adevărat mândru de ce am realizat împreună. 

Trump a încheiat cu mulţumiri pentru familia sa şi pentru membrii cabinetului.

Donald Trump, preşedinte al Statelor Unite ale Americii: În primul rând, permiteţi-mi să îmi exprim recunoştinţa copleşitoare pentru iubirea şi suportul ei, spectaculoasei noastre prime doamne, Melania. Permiteţi-mi să împărtăşesc cea mai profundă apreciere faţă de fiica mea Ivanka, faţă de ginerele meu, Jared, şi faţă de Baron, Don, Eric, Tiffany şi Laura. Mi-aţi umplut lumea de lumină şi bucurie. De asemenea, vreau să mulţumesc vicepreşedintelui Mike Pence, minunatei sale soţii, Karen, şi întregii familii Pence. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici