Dorin Florea vrea să candideze ca independent pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş

  • Primarul oraşului Târgu Mureş, Dorin Florea, se gândeşte să candideze ca independent la alegerile locale pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mureş
  • Florea a precizat că i sau blocat toate proiectele mari pe care le-a avut
611 afișări
Imaginea articolului Dorin Florea vrea să candideze ca independent pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş

Dorin Florea vrea să candideze ca independent pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş

Primarul oraşului Târgu Mureş, Dorin Florea, se gândeşte să candideze ca independent la alegerile locale pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mureş. Acesta îl va susţine pe Claudiu Maior la alegerile pentru primăria oraşului Târgu Mureş.

Dorin Florea a declarat miercuri pentru MEDIAFAX că toate proiectele mari ale judeţului Mureş s-au blocat la Consiliul Judeţean, iar el vrea să le deblocheze..

„Dacă chiar va fi să mă implic, voi fi un candidat independent la CJ Mureş, dacă mă susţine cineva este de datoria lor. (…) Dacă s-a blocat ceva la nivelul oraşului Târgu Mureş şi a judeţului Mureş - centura, linia CFR, Răstoliţa, a fost la nivelul Consiliului Judeţean. (…) Experienţa Consiliului Judeţean mă determină să iau această decizie”, a spus Florea.

Acesta a explicat că dacă un locuitor din Mureş ar trebui să spună care sunt ultimii cinci preşedinţi ai Consiliului Judeţean nu o va putea face.

„Dar dacă eu mă implic, sunt absolut convins că numele meu va fi reţinut”, a subliniat Dorin Florea.

În ceea ce priveşte Primăria Târgu Mureş, Florea îl susţine pe Claudiu Maior la funcţia de primar, care este actualul său consilier personal.

„Experienţa sa trebuie luată în calcul foarte serios. Ce este foarte important într-o primărie este Consiliul Local şi eu ştiu ce înseamnă să nu ai consiliul de partea ta. Trebuie să laşi un primar să îşi formeze el majoritatea, altfel de ce mai faci alegeri pentru primar?”, a mai spus Florea.

Claudiu Maior va candida pentru funcţia de primar al oraşului Târgu Mureş din partea Pro România.

Dorin Florea este primar al oraşului Târgu Mureş din anul 2000.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici