EXCLUSIV  Doru Viorel Ursu, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Doru Viorel Ursu: Printr-o lovitură de stat, în noaptea aceea, preşedinţii Camerelor şi cu Sergiu Nicolaescu au proclamat demiterea Guvernului Român, vezi Doamne, cu voia lui Petre Roman. Este o minciună istorică, care ne-a dat cu cel puţin 10 ani înapoi.
  • Doru Viorel Ursu: Naţiunea asta suferă şi nu îşi va găsi izbăvirea până când procesul Ceauşeştilor nu va fi revizuit. Pe sânge şi crimă nu poţi construi. Istoria ţării are nevoie de adevăr.
  • Doru Viorel Ursu: La 10 august, în urma unor provocări, jandarmii au reacţionat disproporţionat. Li s-a creat imaginea că trebuie să facă faţă unor revolte anti-statale.
321 afișări
Imaginea articolului Doru Viorel Ursu, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

FOTO: Facebook Doru Viorel Ursu

Sâmbătă, 10 aprilie, avocatul Doru Viorel Ursu, fost ministru de Interne, intră sub tirul întrebărilor şi curiozităţii publicistului Ion Cristoiu.

De ce s-a retras din politică? Ce spune despre căderea Guvernului Roman şi mineriada din septembrie 1991? Cum a scăpat de procesul soţilor Ceauşescu? În ce împrejurări a ajuns să-l judece pe Nicu Ceauşescu? Dar pe tatăl ministrului Economiei, Claudiu Năsui? Cum răspune la acuzaţiile ministrului? Ce spune despre intervenţia jandarmilor la protestul din 10 august 2018 şi despre disoluţia societăţii româneşti?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici