Dragnea ar putea candida la funcţia de secretar general al PSD

Vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN, că ia în calcul la modul serios candidatura la funcţia de secretar general al PSD.

24 afișări
Imaginea articolului Dragnea ar putea candida la funcţia de secretar general al PSD

Dragnea ar putea candida la funcţia de secretar general al PSD (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Liviu Dragnea a făcut aceste afirmaţii la sediul central al PSD, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului.

El a arătat că ia în calcul la modul serios să candideze, în cadrul congresului PSD, la funcţia de secretar general al partidului.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, pe 19 ianuarie, că în luna februarie va fi convocat un Comitet Executiv Naţional, care să stabilească interimatul pentru funcţia de secretar general al PSD şi să valideze noi propuneri pentru funcţiile de secretari executivi şi şefi de departamente.

Funcţia de secretar general al PSD a devenit vacantă în decembrie, după ce Titus Corlăţean a decis să renunţe la mandatul câştigat la Congresul din 2006.

Liderul PSD Adrian Năstase a declarat, pe 2 februarie, pentru MEDIAFAX, că demisia lui Liviu Dragnea de la MAI e "surprinzătoare", că formula cea mai simplă în privinţa interimatului ţine de Dan Nica şi că PSD, pierzând un ministru, ar putea câştiga un viitor secretar general în persoana lui Dragnea.

Citeşte şi:

Corlăţean renunţă la funcţia de secretar general al PSD

Dragnea vizează şi funcţia de secretar general al PSD

Geoană: Regret decizia lui Corlăţean

Năstase: Demisia lui Dragnea e surprinzătoare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici