Dragnea: Dacă Blaga e caporal, înseamnă că Boc e ordonanţa care făcea cizmele, iar Băsescu e căpitan

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, referindu-se la declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu despre Vasile Blaga, că dacă acesta este "caporal", atunci Emil Boc este "ordonanţa" care făcea cizmele ofiţerului.

27 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Dacă Blaga e caporal, înseamnă că Boc e ordonanţa care făcea cizmele, iar Băsescu e căpitan

Dragnea: Dacă Blaga e caporal, înseamnă că Boc e ordonanţa care făcea cizmele, iar Băsescu e căpitan (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează afirmaţiile făcute de Traian Băsescu la adresa lui Vasile Blaga, secretarul general al PDL, Liviu Dragnea a răspuns: "Dacă domnul Blaga este caporal, înseamnă că domnul Boc este ordonanţă. Ordonanţa, pe vremuri, era cel care îi făcea cizmele căpitanului. Traian Băsescu este căpitanul, căpitan de vas".

Preşedintele Traian Băsescu l-a atacat dur, duminică, pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, spunând că PDL "nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte".

Întrebat dacă îşi menţine decizia de a-l suţine pe Emil Boc la şefia PDL, Traian Băsescu a spus: "Bineînţeles, nu mi-am schimbat opţiunea şi nu am motive să-mi schimb partenerul pe care îl am din 2004, Emil Boc".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici