Dragnea: Dăruim cu emoţie şi recunoştinţă această zi a Veteranilor din teatrele de operaţii

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a transmis cu ocazia Zilei Veteranilor, că România le mulţumeşte militarilor aflaţi pe câmpul de luptă şi este recunoscătoare veteranilor din teatrele de operaţii, care şi-au dat viaţa pentru ţară.

119 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Dăruim cu emoţie şi recunoştinţă această zi a Veteranilor din teatrele de operaţii

Dragnea: Dăruim cu emoţie şi recunoştinţă această zi a Veteranilor din teatrele de operaţii

„Zi de comemorare a eroilor care au luptat în Marele Război, 11 noiembrie este data la care s-a încheiat armistiţiul ce a pus capăt Primului Război Mondial. România se pregătea atunci pentru Unire. 100 de ani mai târziu, dăruim cu emoţie şi recunoştinţă această zi Veteranilor din teatrele de operaţii, care şi-au închinat viaţa Tricolorului. Militarilor români care luptă şi astăzi sub mandat NATO, ONU, OSCE, UE şi fac cinste poporului nostru, le mulţumim!”, a scris Liviu Dragnea, pe Facebook.

Social-democratul a afirmat că eroii care au luptat pentru ţară sunt un exemplu pentru generaţiile de mâine.

„Cinstim, astăzi şi în fiecare zi, amintirea celor care au plecat dintre noi şi aducem un omagiu eroilor din trecut şi din prezent care, prin curajul şi onoarea faptelor de arme puse în slujba ţării, sunt un exemplu pentru noi şi pentru generaţiile de mâine”, a adăugat Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici