Dragnea, despre buget: Iohannis arată încă o dată că nu-i pasă absolut deloc de binele românilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, sâmbătă, la Slobozia, că preşedintele Klaus Iohannis, prin faptul că nu a promulgat bugetul, ”arată încă o dată că nu-i pasă absolut deloc de binele românilor” şi a lansat critici la adresa şefului statului.

142 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre buget: Iohannis arată încă o dată că nu-i pasă absolut deloc de binele românilor

Dragnea, despre buget: Iohannis arată încă o dată că nu-i pasă absolut deloc de binele românilor

”Klaus Iohannis arată încă o dată că nu-i pasă absolut deloc de binele românilor. (...) Nu-i pasă că prin faptul că întârzie aprobarea bugetului, publicarea şi promulgarea bugetului se întârzie investiţii pe care le aşteaptă fiecare comunitate din România, şi investiţii mici şi investiţii mari”, a declarat Liviu Dragnea.

El a lansat critici la adresa şefului statului.

”Acest domn, că aşa pare - domn, (vorbea - n.r.) de albirea unor dosare. Păi chiar nu-i este ruşine cu atâta minciună? Cine i-a albit lui cele peste 40 de dosare făcute în legătură cu casele furate de la stat? Nu cumva prietenul lui, care lucrează în Parchetul General? Ei vorbesc despre aceste lucruri? Soţia lui când a fost la Parchet? A fost sau n-a fost? Nu cumva a fost noaptea ca hoţii? De ce trebuie să fie o justiţie selectivă? S-au învăţat toţi aceşti oameni în ultima perioadă că noi muncim şi încasăm şi au fost aşa liberi, au zburdat liberi pe câmpii. Dragii mei, deabia ne-am apucat să vorbim”, a adăugat Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat în această săptămână că ”albirea dosarelor liderilor PSD continuă să fie prioritatea zero, în locul construirii de autostrăzi şi spitale”

”Întreb şi eu acum cine a oprit PSD să facă investiţii majore în ultimii doi ani? De ce albirea dosarelor liderilor PSD continuă să fie prioritatea zero, în locul construirii de autostrăzi şi spitale. Am afirmat şi repet – guvernarea PSD a eşuat. Dacă PSD nu e în stare să guverneze pentru cetăţean atunci să plece şi să lase pe alţii care se pricep”, a afirmat Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici