Dragnea, despre Firea: Nu am fost adeptul unor pedepse dure. Va fi o discuţie serioasă în partid

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat, duminică seară, că în partid va exista o discuţie serioasă referitor la atacurile aduse de Gabriela Firea în ultima săptămână, precizând că el nu a fost niciodată adeptul unr pedepse dure.

291 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre Firea: Nu am fost adeptul unor pedepse dure. Va fi o discuţie serioasă în partid

Dragnea, despre Firea: Nu am fost adeptul unor pedepse dure. Va fi o discuţie serioasă în partid

"Am avut discuţii cu colegii de la Primăria Capitalei şi să iniţiem un proiect de lege în Parlament şi s-a şi votat la Senat, pentru trecerea Centurii la Primăria Capitalei. Dacă toate nerealizările la Primărie sunt din cauza mea, e în regulă. O duc şi pe asta. Dar nu sunt de acord ca indiferent ce funcţie are un membru să se aşeze la coada celor care atacă Guvernul. Lucrurile acestea puteau fi discutate în partid. Eu niciodată nu am fost adeptul unor pedepse dure. Va fi o discuţie serioasă în partid. Eu ştiu că avem un birou permanent naţional, sigur şi Congresul partidului. Nu există nicio decizie, absolut niciuna, cu excepţia propunerii ca premier a doamnei Sevil Shhaideh. Dar se discută şi cu conducerea celor două grupuri. La mine în spate la cabinet se întâlnesc vicepreşedinţii, liderii de grup. Formările de guverne, numirile. Din păcate, am auzit multe lucruri preluate de Victor Ponta, de la Rareş Bogdan, în legătură cu numirile de la Teleorman. Nu-mi aduc aminte să fie vreo decizie unilaterală, impusă, nici alegerile de Congres, nici în ceea ce priveşte formarea guvernului", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Preşedintele PSD a mai spus că speră ca Gabriela Firea să fie sinceră şi dezinformată, precizând că ar mai susţine-o o dată la Primăria Capitalei.

"Au început de a doua zi atacurile la mine, dar eu le spun tuturor colegilor obiectivul major al tuturor trebuie să fie păstrarea guvernării. În orice partid sunt oameni nesinceri, convingerea mea e că la noi sunt din ce în ce mai puţini. Eu sper să fie sinceră şi doar dezinformată (Gabriela Firea – n.r.). Eu am susţinut-o la Primăria Capitalei, când foarte mulţi şi din partid şi din afara partidului mi-au spus că nu este o soluţie foarte bună. Nu regret absolut deloc (faptul că a susţinut-o pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei – n.r.). Dacă s-ar întoarce timpul înapoi aş face la fel. Ce îmi doresc eu e ca ce s-a spus că se face la Primăria Capitalei să se întâmple", a completat Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici