Dragnea, despre protestul Diasporei din 10 august: Să se facă încă un miting. Poate mai facem şi noi

Preşedintele social-democrat Liviu Dragnea a declarat, marţi, că nu a discutat cu primarul Capitalei Gabriela Firea, în legătură cu autorizarea protestului Diasporei din 10 august în Piaţa Victoriei, precizând că poate PSD va face încă un miting.

4961 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre protestul Diasporei din 10 august: Să se facă încă un miting. Poate mai facem şi noi

Dragnea, despre protestul Diasporei din 10 august: Să se facă încă un miting. Poate mai face şi noi

Întrebat dacă a stat de vorbă cu edilul general al Capitalei, Gabriela Firea, pentru ca aceasta să autorizeze manifestaţia, liderul PSD, Liviu Dragnea, a răspuns: "Nu, dar de ce să discut eu? Noi nu am avut miting acolo? Să se facă încă un miting. Poate mai facem şi noi".

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a aprobat mitingul Diasporei de pe data de 10 august, la care organizatorii au anunţat prezenţa a un milion de persoane. Traficul va fi restricţionat pe mai multe străzi din jurul Pieţei Victoriei din Capitală.

Mai multe străzi din Bucureşti vor fi închise în ziua protestului.

„Pentru desfăşurarea în deplină securitate a unui eveniment la care ar urma să participe un număr atât de mare de persoane este necesar ca zona anunţată iniţial să fie extinsă şi cu arterele adiacente, după cum urmează: Bd. Ana Ipătescu până la Piaţa Romană inclusiv, Bd. Aviatorilor, până la Piaţa Charles de Gaulle inclusiv, Bd. Kiseleff, până la Piaţa Arcului de Triumf, Bd. Titulescu până la intersecţia cu str. Dr. Felix, str. Buzeşti, până la intersecţia cu str. Dr. Polizu, Calea Victoriei, până la intersecţia cu Bd. Dacia. În funcţie de numărul real de participanţi, circulaţia în acest perimetru va fi restricţionată gradual”, se mai arată în comunicat.

Pe 9 iunie, PSD a organizat un miting în Piaţa Victoriei împotriva abuzurilor din Justiţie şi a statului paralel. La protest au participat câteva zeci de mii de oameni din toate colţurile ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici