Dragnea, despre soarta lui Pop: Tudose poate propune orice idee de remaniere, partidul e obligat să analizeze

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, luni, că premierul Mihai Tudose poate să propună orice idee de remaniere, iar partidul este obligat să analizeze, el făcând acest comentariu răspunzând unei întrebări referitoare la modul în care vede activitatea ministrului Educaţiei, Liviu Pop.

1042 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre soarta lui Pop: Tudose poate propune orice idee de remaniere, partidul e obligat să analizeze

Dragnea, despre soarta lui Pop: Tudose poate propune orice idee de remaniere, partidul e obligat să analizeze

Fiind vorba de membri ai Guvernului, cred că procedura corectă este următoarea: premierul are toate pârghiile necesare să facă evaluarea fiecărui ministru şi, aşa cum a fost procedura de numire pentru fiecare ministru, este şi procedura inversă, de deznumire”, a spus, Dragnea, întrebat cum apreciază activitatea lui Pop, ca ministru.

„Premierul poate să propună în partid orice idee de remaniere, discutăm în partid, discutăm şi cu colegii noştri din alianţă, de la ALDE. (...) Decizia trebuie să fie în urma unei propuneri a primului-ministru. E foarte simplu. (...) E vorba de oportunitatea unor remanieri. În momentul în care primul-ministru are argumente serioase, partidul este obligat să analizeze”, a adăugat Dragnea.

Întrebat despre posibilitatea ca ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, să fie remaniat în urma unor acuzaţii de plagiat, Dragnea a răspuns: „Nu sunt la curent în detaliu, dar am înţeles că e o problemă mai veche care ar fi fost rezolvată, nu ştiu. Sigur, nu cred că e o coincidenţă cu faptul că mâine se discută subiectul Sănătăţii în Parlament dar, repet, premierul are toată deschiderea din partea partidului, să analizeze şi să facă propuneri”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici