Dragnea, despre votul împotriva majorării accizelor la carburanţi: "PSD nu înseamnă numai unul. Mai suntem doi-trei pe aici"

Liderul PSD Liviu Dragnea a comentat, miercuri, avizarea negativă, de către Comisia de Buget-Finanţe din Senat, a ordonanţei de Guvern prin care au fost majorate accizele la carburanţi, el precizând : "PSD nu înseamnă numai unul. Mai suntem doi-trei pe aici".

620 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre votul împotriva majorării accizelor la carburanţi: "PSD nu înseamnă numai unul. Mai suntem doi-trei pe aici"

Dragnea, despre votul împotriva majorate accizele la carburanţi: "PSD nu înseamnă numai unul. Mai suntem doi-trei pe aici"

"PSD nu înseamnă numai unul. Mai suntem doi-trei pe aici", a spus Dragnea, miercuri, la ieşirea din sala de plen, întrebat despre votul dat de Comisia de Buget-Finanţe din Senat, el evitând să facă declaraţii suplimentare.

Comisia de Buget-Finanţe din Senat, întrunită marţi, a avizat negativ ordonanţa de Guvern prin care au fost majorate accizele la carburanţi, urmând ca Guvernul să oprească efectele acesteia în piaţă, a declarat preşedintele Comisiei, senatorul PSD Eugen Teodorovici.

„În legătură cu efectele acestei respingeri, va trebui să aşteptăm şi votul plenului, şi apoi votul Camerei Deputaţilor - s-ar putea ca ordonanţa să treacă, totuşi. În eventualitatea că nu va trece, îi revine Guvernului sarcina de a atenua efectele Ordonanţei”, a spus Teodorovici.

Ordonanţa guvernamentală a majorat accizele cu 0,16 lei pe litru de la 15 septembrie, pentru data de 1 octombrie fiind prevăzută o nouă majorare, tot cu 0,16 lei pe litru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici