Dragnea: După alegeri trebuie făcută o analiză a coaliţiei

Vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat pentru MEDIAFAX, că, după europarlamentare, social-democraţii trebuie să analizeze "la rece" funcţionarea coaliţiei cu PDL, pentru că există nemulţumiri prin filialele PSD, iar ministerele social-democrate se confruntă cu problema fonduilor insuficiente.

8 afișări
Imaginea articolului Dragnea: După alegeri trebuie făcută o analiză a coaliţiei

Dragnea: După alegeri trebuie făcută o analiză a coaliţiei (Imagine: Mediafax Foto)

Dragnea a afirmat că PSD ar trebui să analizeze, după alegerile europarlamentare, modul în care funcţionează coaliţia guvernamentală cu PDL.

"Noi încercăm să păstrăm această coaliţie, ne-am luat multe angajamente şi dorim să le ducem la capăt. Să vedem, poate după alegeri vom avea mai multă disponibilitate pentru o analiză la rece, lucidă, a modului în care funcţionează colaborarea cu PDL. Acum suntem în campanie electorală şi e firesc să existe şi spirite mai încinse care comentează această colaborare", a spus el.

Vicepreşedintele PSD a menţionat că există o certă stare de nemulţumire în unele filiale ale partidului faţă de modul în care decurge colaborarea cu PDL şi faţă de faptul că ministerele conduse de social-democraţi se confruntă cu fonduri insuficiente.

"Cert este că există o stare de nemulţumire destul de mare prin filiale, în condiţiile în care miniştrii PDL atacă permanent PSD, iar ministerele noastre imoprtante, Agricultura, Educaţia, Mediul, sunt mereu lăsate fără bani. Asta creează o stare de nemulţumire. Cert este că această coaliţie nu funcţionează cum am sperat, dar trebuie să analizăm la rece lucrurile după alegerile europarlamentare", a mai afirmat Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici