Dragnea: Geoană şi Vanghelie, un grup mafiot. Ştiam că vor să-şi facă partid înainte să-i excludem

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că Mircea Geoană şi Marian Vanghelie au format un grup mafiot, ei fiind singurii membri care au mai rămas în cadrul grupului, şi că ştia de faptul că aceştia intenţionează să-şi facă un partid înainte de excluderea lor din PSD.

1020 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Geoană şi Vanghelie, un grup mafiot. Ştiam că vor să-şi facă partid înainte să-i excludem

Dragnea: Geoană şi Vanghelie, un grup mafiot. Ştiam că vor să-şi facă partid înainte să-i excludem

”Asta că vor să facă partid se ştia dinaninte. Şi asta a fost probabil una din cauzele care a generat acel vot aproape unanim, cu excepţia a două voturi. Nu este nicio noutate pentru noi, le dorim succes”, a spus Dragnea despre Geoană şi Vanghelie.

El şi-a manifestat speranţa că parlamentarii PSD nu li se vor alătura lui Geoană şi Vanghelie. ”Or fi câteva cazuri, dar din câte ştim noi, nu se vor alătura”, a spus Dragnea.

Întrebat cum răspunde acuzaţiilor făcute de Marian Vanghelie referitoare la firma Teldrum, pe care ar controla-o, Dragnea a răspuns: ”Nu-i răspund domnului Vanghelie pentru că nu poate să acuze, nu e în situaţia de a afec acuzaţii. A făcut parte dintr-un grup mafiot, au mai rămas doi inşi în grupul ăsta mafiot, dumnealui şi cu domnul Geoană”.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, săptămâna trecută, excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici