Dragnea: I s-a cerut premierului să emită ordonanţă prin care să anuleze protocoalele şi efectele lor

Preşedintele PD Liviu Dragnea a declarat sâmbătă, la Neptun, după şedinţa grupurilor parlamentare, că i s-a solicitat premierului Viorica Dăncilă să emită ordonanţă de urgenţă cu privire la anularea protocoalelor şi a efectelor acestora.

793 afișări
Imaginea articolului Dragnea: I s-a cerut premierului să emită ordonanţă prin care să anuleze protocoalele şi efectele lor

Dragnea: I s-a cerut premierului să emită ordonanţă prin care să anuleze protocolele şi efectele lor

"Situaţia creată de protocoale, mai ales ultimul apărut în spaţiul public. Nu cel transmis de SRI şi Parchetul General, ci cel de care nu vor să vorbească. I s-a cerut premierului Viorica Dăncilă ordonanţă prin care să anuleze protocoalele şi efectele acestora. I-am spus că avem un proiect de lege depus de mine şi Călin Popescu Tăriceanu se pot inspira de acolo, dar e foarte multă nemulţumire generată de protocoale şi de informaţiile că două treimi dintre magistraţi să aibă dosare, ridică semne de întrebare cu privire la libertatea lor de a lua decizii", a declarat Liviu Dragnea.

Legat de protocoale, Dragnea spune că evaluarea procurorului general Augustin Lazăr pe această temă este binevenită. "O evaluare nu înseamnă că a ieşit, e posibil să iasă FB", a spus Dragnea.

"E normal să fie protocoale între PG şi SRI? Unii care au vrut să devină eroi care erau oripilaţi şi stăteau pe cel din 2016...", a mai spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici