Dragnea îi dă replica lui Băsescu: Sunt un băiat de la ţară, crescut curat şi sănătos şi mă mândresc cu asta

Preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, în replică la afirmaţiile lui Traian Băsescu care a spus despre el că este un băiat de la ţară, că se mândreşte că este un băiat de la ţară, "crescut curat şi sănătos, educat de părinţii săi".

1227 afișări
Imaginea articolului Dragnea îi dă replica lui Băsescu: Sunt un băiat de la ţară, crescut curat şi sănătos şi mă mândresc cu asta

Liviu Dragnea (Foto: Octav Ganea / Mediafax Foto)

"Am aflat aseară de la Traian Băsescu că sunt un băiat isteţ de la ţară. E mai greu de înţeles cum să fii un băiat de la ţară şi să creşti printre blocuri. Eu sunt un băiat de la ţară, crescut curat şi sănătos şi educat de părinţii mei şi mă mândresc cu asta. Unul dintre programele mele de suflet atât ca ministru, cât şi în alte funcţii pe care le deţin, este modernizarea, reabilitarea, învierea satului românesc”, a susţinut Dragnea.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, miercuri, la B1 Tv, că Liviu Dragnea a fost unul dintre cei pe care îi simpatiza când era în PDL, arătând că acesta este "tipul omului de la ţară, isteţ, care a luat şmecheria oraşului”.

Foto: Dragos Savu / Mediafax Foto

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici