Liviu Dragnea, despre criticile fostului preşedinte: Traian Băsescu este un om în vârstă, nefericit

Preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a afirmat, joi, în replică la atacurile fostului preşedinte Traian Băsescu, că acesta este "un om în vârstă şi nefericit", adăugând că poate la PMP se practică "datul cu capul de pereţi".

835 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, despre criticile fostului preşedinte: Traian Băsescu este un om în vârstă, nefericit

Liviu Dragnea (Foto: Alexandru Hojda / Mediafax Foto)

"Traian Băsescu este un om în vârstă , nefericit, din multe motive şi de viaţă şi sentimentale. Poate dumnealui este obişnuit la PMP ca ei între ei să se dea cu capul de pereţi. Noi avem altfel de relaţii civilizate, de prietenie, de oameni normali", a spus Liviu Dragnea, întrebat în legătură cu afirmaţia lui Traian Băsescu potrivit căreia dacă el era premier Dragnea "era dat cu capul de toţi pereţii sau demisiona".

Referitor la decizia criticată de Traian Băsescu de a chema miniştrii PSD pentru a da explicaţii la partid, Liviu Dragnea a mai spus că decizia este normală atâta vreme cât partidul este cel care de contează electoral acţiunile Guvernului.

"Pe de altă parte, este o atitudine cu care este de acord şi Victor Ponta pentru că e normal să fie aşa. Partidul este cel care susţine acest Guvern, pe lângă alte artide din coaliţie. Partidul este care decontează tot ce face un Guvern şi participă în alegeri", a spus Dragnea.

Traian Băsescu spune că premierul Victor Ponta va fi în situaţia de a lua aprobări de la PSD pentru orice şi că este inadmisibil că Liviu Dragnea le cere miniştrilor să aibă un anumit comportament, susţinând că dacă era el premier ori demisiona, ori Dragnea era “dat cu capul de toţi pereţii”.

Foto: Octav Ganea / Mediafax Foto

Întrebat, miercuri seară, la B1 Tv, despre afirmaţia lui Liviu Dragnea potrivit căreia le va cere miniştrilor să aibă un anumit comportament public şi aşteaptă de la aceştia să nu meargă la televizor să comenteze divorţuri sau violuri şi să arate că le pasă de oameni, Băsescu a spus: “Este clar că premierul Ponta va trebui să ia aprobări de la partid de acum înainte pentru orice. Eu nu aş fi ajuns niciodată în această situaţie. Dar are şi Ponta o responsabilitate. Numai la declaraţia asta i-aş fi lăsat lui Dragnea Guvernul: «Ia-l, nene». Sau i-aş fi spus: «Nenică, vezi tu Palatul ăsta? Se numeşte Victoria! Ia-l, ia demisia de aici». Numai că Ponta nu poate să demisioneze pentru că e greu de crezut că Iohannis mai desemnează pim-ministru de la PSD. Şi PSD nu vrea să piardă guvernarea”, a spus Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici