Dragnea, întrebat dacă va discuta schimbarea lui Ponta: Onorăm orice invitaţie la dialog cu Iohannis

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică, întrebat dacă social-democraţii vor negocia cu preşedintele Klaus Iohannis schimbarea Guvernului, că "bineînţeles" că PSD va onora orice fel de discuţii, pe orice temă, şi nu vor refuza dialogul, însă aşteaptă o invitaţie de la Palatul Cotroceni.

2057 afișări
Imaginea articolului Dragnea, întrebat dacă va discuta schimbarea lui Ponta: Onorăm orice invitaţie la dialog cu Iohannis

Dragnea, întrebat dacă va discuta schimbarea lui Ponta: Onorăm orice invitaţie la dialog cu Iohannis

"Orice invitaţie care va veni din partea preşedintelui României la PSD, va fi onorată de noi. Orice invitaţie, pe orice temă", a spus Liviu Dragnea, cu privire la atitudinea sa ca preşedinte al PSD.

Întrebat dacă va onora inclusiv invitaţii pe tema schimbării premierului Victor Ponta din fruntea Guvernului, Dragnea a precizat că PSD "nu îşi permite să refuze" nicio invitaţie.

"Preşedintele României, ales de peste şase milioane de români, dacă va face o invitaţie la PSD, această invitaţie va fi onorată pentru orice fel de discuţie. Noi nu ne permitem să refuzăm o invitaţie la dialog. Eu fac invitaţie la dialog de aproape o lună de zile. Bineînţeles că participăm la orice fel de discuţie", a spus Dragnea

Dragnea a precizat totuşi că aşteaptă ca iniţiativa să vină de la Palatul Cotroceni, pentru că "PSD nu poate să facă preşedintelui o invitaţie". "În mod normal, civilizat este ca de acolo (Palatul Cotroceni - n.r.) să vină invitaţiile. Mai mult decât invitaţiile publice, chiar nu am ce să fac", a mai spus Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici