Dragnea: Iohannis e un om perfid. S-au păcălit unii pe alţii cu sondajele/ Liderul PSD, despre summit-ul de la Sibiu: Aţi văzut vreun avantaj pentru România? Se pare că Iohannis a cerut o nouă sancţiune pentru România

Preşedintele PSD Liviu Dragnea l-a acuzat pe şeful statului Klaus Iohannis că este slab şi perfid, folosind referendumul pentru a ajuta liberalii, despre care spune că stau prost în sondaje. Liderul PSD susţine că aceştia se păcălesc unii pe alţii despre cât de bine stau la intenţie de vot.

2910 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Iohannis e un om perfid. S-au păcălit unii pe alţii cu sondajele/ Liderul PSD, despre summit-ul de la Sibiu: Aţi văzut vreun avantaj pentru România? Se pare că Iohannis a cerut o nouă sancţiune pentru România

Dragnea: Iohannis e un om perfid. S-au păcălit unii pe alţii cu sondajele

"Iohannis este un om slab, dar un om perfid şi disperat, pentru că după 4 ani şi jumătate de mandat nu poate prezenta niciun lucru semnificativ pe care l-a făcut şi este tot mai disperat când vine adevărul la prezidenţiale când o să primească de la oameni întrebări. Încearcă să inventeze scandal, ură, care să îl ajute să strângă susţinere pentru el aşa cum a făcut în 2014. Vrea să mai reîncălzească ciorba asta încă o dată. Pe de altă parte, partidul dumnealui stă foarte prost în sondaje şi nu spun nimic oamenilor", a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Legat de sondaje, liderul PSD spune că acestea sunt măsluite, adevărul urmând să se vadă la alegerile din 26 mai.

"Da, stau prost pentru că ei au făcut aşa ceva şi în 2016. S-au păcălit unii pe alţii, umflându-şi propriile sondaje. Românii vor decide ce procente va primi fiecare partid", a mai spus Dragnea.

Dragnea, despre summit: Aţi văzut vreun avantaj pentru România? Am văzut mese cu fructe de mare

 

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că summit-ul de la Sibiu nu a adus niciun beneficiu României şi că din informaţiile pe care le are, şeful statului Klaus Iohannis a insistat pe lângă liderii europeni pentru a fi emisă o nouă avertizare la adresa României.

"Eu îl văd disperat pe Iohannis. Hai să vorbim puţin despre celebrul summit de la Sibiu. Vă întreb – aţi simţit, văzut vreun avantaj pentru România? Nu. Eu ce am văzut, am văzut într-adevăr petreceri şi de zi şi de noapte, mese întinse, nu cu produse româneşti, ci cu tot felul de fructe de mare. Nu am văzut discuţii, pentru că nu a fost în intenţie. Nu am văzut nişte măsuri luate sau un plan adoptat coerent. În schimb, s-au făcut discuţii serioase despre funcţiile din viitoare Comisie Europeană şi PE. Plus că Iohannis... Mie mi-a părut că totuşi e preşedintele României. Se plimba pe acolo şi nu îl băga nimeni în seamă", a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Liderul PSD a revenit asupra acuzaţiilor potrivit cărora şeful statului a insistat pe lâgă liderii europeni, adunaţi la Sibiu, să fie dat un nou avertisment la adresa României.

"Se apre că Iohannis a insistat foarte mult la membri din CE care au fost prezenţi să forţeze ceva, nu ştiu vreo avertizare şi aceasta a fost miză se pare ca să mai atace guvernul cu ceva. Dacă e aşa e ceva incalificabil pentru un şef de stat. O să vedem dacă informaţiile sunt reale. Dacă sunt reale înseamnă că preşedintele lucrează împotriva ţării. Vorbim de structuri din România. Aproape toate structurile de forţă din România sunt la cheremul personal al lui Iohannis", a mai spus Dragnea.

În ultimul an, forurile europene au avertizat România cu privire la respectarea statului de drept şi modificarea legilor care vizează domeniul justiţiei.

Dragnea, despre proteste: Erau jointuri. Tineri cu ochii injectaţi au luat un om bătrân la bătaie

 

Liderul PSD Liviu Dragnea acuză că în locul unde erau manifestaţiile împotriva PSD au fost găsite jointuri, spunând că a rămas şocat cum nişte tineri cu ochii injectaţi au luat un om bătrân la bătaie.

"Nu mi-au cerut nimic nou. La toate întâlnirile la care am fost, începând de acum o lună, solicitarea principală spusă în diverse forme a fost nu ceda, nu ne lăsa, mergi înainte, bate-te în continuare pentru noi, apără ţara. Vedeam foarte multă speranţă în ochii lor. De asemenea vedeam foarte multă enervare pe bătăuşi. Eu i-am rugat pe toţi să nu reacţioneze. La Iaşi eram 25.000, unii spun 30.000, pe stradă o sută, două sute. Ce ar fi însemnat ca eu sau altcineva iresponsabil de la partid de pe scenă <<hai să mergem să discutăm cu oamenii aceia>>", a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

"Noi dacă am fi făcut aşa ceva la mitingul lui Iohannis ne băgau pe toţi în dube. Acolo erau foarte multe jointuri. (...) Am rămas şocat cum nişte tineri cu ochii injectaţi au luat un om bătrân l-au pus pe jos şi au început să dea cu picioarele în burtă. Deci ce ne oferă Ioahnnis şi PNL? Ei vor să insufle teroare, doar doar cetăţenii nu mai vin la vot. Dar ceea ce fac acum şi în continuare fac ca tot mai mulţi să vină la vot", a mai spus Dragnea.

Sute de protestatari au huiduit liderii PSD la Iaşi şi Galaţi la manifestările electoralale din ultimele zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici