Dragnea: Majoritatea colegilor din ţară spun că PSD nu trebuie să iasă de la guvernare

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a discutat cu majoritatea colegilor din ţară, iar opinia generală este ca PSD să nu iasă de la guvernare, el precizând că marţi sau miercuri se va întruni în Comitetul executiv naţional al partidului, unde va fi analizată situaţia.

2024 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Majoritatea colegilor din ţară spun că PSD nu trebuie să iasă de la guvernare

Dragnea: Majoritatea colegilor din ţară spun că PSD nu trebuie să iasă de la guvernare (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

”Facem Comitet executiv naţional zilele acestea. Astăzi după-amiază ne consultăm. Am vorbit cu majoritatea colegilor din ţară şi opinia generaşă este să nu ieşim de la guvernare şi să ne întâlnim cât de curând să analizăm situaţia. Îi rog pe colegii din ţară ca în această seară să se întâlnească cu activul de partid şi să discute. Mâine sau poimâine facem Comitet executiv şi acolo facem planul”, a afirmat Liviu Dragnea, la intrarea în sediul PSD.

El a mai spus că le-a cerut şi le cere în continuare colegilor săi ”să stea calmi”.

”Le-am cerut şi le cer tuturor colegilor mei să stea calmi pentru că partidul merge înainte şi vor exista analize. Nu se dau demisii când toată lumea e încinsă”, a mai spus liderul PSD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici