Dragnea, mesaj de Anul Nou Evreiesc: Transmit evreilor români să se bucure de un An bun şi dulce

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a transmis, duminică, cu ocazia sărbătorii Roş Haşana - Anul Nou Evreiesc, un mesaj tuturor evreilor români, precizând că aceasta este o ocazie deosebită "pentru a medita la faptele trecute, la schimbarea celor rele în bine".

463 afișări
Imaginea articolului Dragnea, mesaj de Anul Nou Evreiesc: Transmit evreilor români să se bucure de un An bun şi dulce

Dragnea, mesaj de Anul Nou Evreiesc: Transmit evreilor români să se bucure de un An bun şi dulce

"Anul Nou evreiesc – Roş Haşana, începe în această seară pentru tot poporul evreu, prilej cu care transmit membrilor Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, familiilor acestora, tuturor evreilor români ce trăiesc pe alte meleaguri, să se bucure de un An bun şi dulce, de fericire, de linişte, mai ales de pace. Aceste zile sunt un prilej deosebit pentru a medita la faptele trecute, la schimbarea celor rele în bine. Este o ocazie de a reafirma respectul şi solidaritatea mea, consideraţia pe care o acord comunităţii evreieşti din România în special şi poporului evreu în general. Dorindu-vă schimbări în bine în anul în care începe, urez un călduros, Shana Tova u-Metuka!", a afirmat liderul PSD, Liviu Dragnea, într-o postare duminică pe Facebook.

Şi preşedintele Klaus Iohannis a transmis duminică un mesaj Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, cu ocazia sărbătorii Roş Haşana - Anul Nou Evreiesc 2018, acesta spunând că generaţiilor viitoare trebuie să le fie transmise valorile de respect, dialog şi toleranţă, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

„Am bucuria să adresez conducerii Federaţiei Comunităţilor Evreieşti şi membrilor Comunităţilor Evreieşti din România salutul meu călduros însoţit de urări de prosperitate şi pace în Noul An Evreiesc, Roş Haşana. Roş Haşana ne oferă un bun prilej de a fi împreună şi de a reflecta, cu solidaritate şi responsabilitate, la rolul ce ne revine fiecăruia, în familie şi în societate”, se arată în mesajul şefului statului Klaus Iohannis, potrivit comunicatului Administraţiei Prezidenţiale remis duminică MEDIAFAX.

Preşedintele Iohnannis a adăugat că memoria înaintaşilor trebuie cinstită, iar valorile de respect, toleranţă şi dialog trebuie să stea la baza convieţuirii în societate.

„Să cinstim memoria înaintaşilor şi să transmitem noilor generaţii valorile de respect, dialog şi toleranţă, ca fundamente ale unei bune convieţuiri. Vă doresc zile luminoase şi început rodnic în toate lucrurile pe care le putem realiza împreună, pentru binele comun. «Shaná Tová»!”, conchide Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici