Dragnea: Mulţi din cei care îşi dau cu părerea la televizor nu au făcut un calcul pe Legea offshore

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat că mulţi vorbesc despre Legea offshore la televizor sau pe holurile Parlamentului fără să fi făcut vreun calcul aplicat cu privire la cifrele din actul normativ.

242 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Mulţi din cei care îşi dau cu părerea la televizor nu au făcut un calcul pe Legea offshore

Dragnea: Mulţi din cei care îşi dau cu părerea la televizor nu au făcut un calcul pe Legea offshore

"Să fie discuţii aplicate, pe cifre, pentru ca oricine interesat să urmărească dezbaterea şi să îşi facă un punct de vedere. Fiind o lege discutată în Parlament, orice lege e politizată", a afirmat Liviu Dragnea, miercuri, la Parlament.

Întrebat dacă această lege este folosită pentru anumite interese politice, liderul PSD a răspuns: "Asta nu am de unde să ştiu şi pe mine şi pe colegi ne interesează ca legea să fie folosită în interesul românilor, dar nu sunt de acord să aibă loc negocieri cu investitorii. Trebuie o discuţie aplicată pe cifre, pentru că, din păcate, foarte mulţi dintre cei care şi-au dat cu părerea la televizor sau pe holurile Parlamentului, nu au făcut niciun calcul".

Liderii coaliţiei de guvernare PSD-ALDE încă nu a ajuns la un consens asupra unei variante finale a Legii offshore care stabileşte modul de exploatare a gazelor din Marea Neagră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici