Dragnea neagă zvonurile: Îl aduc eu pe Satana să fie consilierul meu? Coldea vrea să mă condamne a patra oară

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a negat luni că Florian Coldea ar fi consilierul său, spunând că acesta este unul dintre oamenii care au făcut rău României şi l-a condamnat, prin presiuni, de trei ori şi vrea să o facă şi a patra oară.

3075 afișări
Imaginea articolului Dragnea neagă zvonurile: Îl aduc eu pe Satana să fie consilierul meu? Coldea vrea să mă condamne a patra oară

Dragnea neagă zvonurile: Îl aduc eu pe Satana să fie consilierul meu? Coldea vrea să mă condamne a patra oară

"Pe mine Coldea (n.r.: să îl consulte)? "Sfetnicul" meu de taină m-a condamnat de 3 ori până acum şi vrea şi a patra oară. Florian Coldea, doamnul general. Şi presiunile făcute de Pahonţu (directorul SPP)", a declarfat Liviu Dragnea, la România TV.

Liderul PSD a spus că este enervat de zvonurile potrivit cărora fostul număr doi din SRI ar fi consilierul său.

"Cum dracu să fiu auzit? Doamne iartă-mă în post. Mă enervează asta cu Codea consilierul meu. Îl aduc pe Satana consilierul meu? E unul dintre cei trei oameni care au distrus România", a mai spus Dragnea.

Acesta a completat: "Unde a plecat domnule? Oamenii ăştia nu pleacă niciodată din sistem. Nu vă mai lăsaţi păcăliţi. Un individ celebru (n.r.: generalul Dumitru Dumbravă, fost secretar general al SRI) vorbea de câmpul tactic de justiţie. Câmpul tactic se folosea în structurile miliatrizate".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici