Dragnea: Nu am primit invitaţie la Cotroceni. Sunt foarte trist pentru asta

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, că nu a primit invitaţie de la Palatul Cotroceni pentru recepţia de Ziua Europei şi a comentat ironic că e foarte trist din această cauză.

544 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Nu am primit invitaţie la Cotroceni. Sunt foarte trist pentru asta

Dragnea: Nu am primit invitaţie la Cotroceni. Sunt foarte trist pentru asta (Imagine Bogdan Stamatin / Mediafax Foto)

"Nu am primit invitaţie. Sunt foarte trist pentru asta. (...) Ăsta este modul cum înţelege preşedintele să administreze funcţia. E problema dumnealui şi a administraţiei, chiar mă interesează foarte puţin", a comentat Dragnea.

Politicienii care au probleme cu justiţia nu au fost invitaţi de Administraţia Prezidenţială la recepţia oferită cu ocazia Zilei Europei. Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare pentru fraudă la referendumul din 2012.

De altfel, şeful statului i-a recomandat lui Liviu Dragnea să se retragă din funcţiile deţinute, ca urmare a condamnării.

"Liviu Dragnea ar trebui să se retragă. Pentru sănătatea sistemului politic românesc, nu este în regulă ca un mare partid politic să fie condus de un lider condamnat penal prin sentinţă definitivă. I-am comunicat această opinie", scria preşedintele Klaus Iohannis pe pagina sa de facebook.

De pe lista invitaţilor a fost eliminat şi deputatul Bogdan Diaconu, liderul PRU şi candidat la Primăria Capitalei, cunoscut pentru promovarea unui discurs naţionalist, xenofob.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici