Un veteran a intrat în stop cardio-respirator la recepţia de la Cotroceni de Ziua Europei. Iohannis: Din informaţiile mele veteranul căruia i s-a făcut rău este în regulă

Un bărbat de 70 de ani a făcut stop cardio- respirator la recepţia organizată de Ziua Europei de la Cotroceni, ceremonie în cadrul căreia Klaus Iohannis a ţinut un discurs, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti- Ilfov, pentru MEDIAFAX.

2051 afișări
Imaginea articolului Un veteran a intrat în stop cardio-respirator la recepţia de la Cotroceni de Ziua Europei. Iohannis: Din informaţiile mele veteranul căruia i s-a făcut rău este în regulă

Un veteran a intrat în stop cardio-respirator la recepţia de la Cotroceni de Ziua Europei (Imagine: Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, un bărbat în vârstă de 70 de ani, a acuzat o stare de rău, chiar la ceremonia organizată de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni din Capitală.

Un martor a sunat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj SMURD.

Potrivit ISU Bucureşti- Ilfov, bărbatul a fost stabilizat şi transportat la Spitalul Universitar din Capitală.

De altfel, chiar şi preşedintele Klaus Iohannis a amintit în discursul său, că unui veterean i s-a făcut rău şi că din fericire totul este în regulă cu bărbatul.

Preşedintele Klaus Iohannis a precizat luni că, din informaţiile sale, veteranul de război căruia i s-a făcut rău înaintea ceremoniei cu ocazia Zilei Europei se simte bine.

"Şi o particularitate de astăzi, probabil majoritatea aţi văzut Salvarea când aţi intrat, a fost un veteran de-al nostru care nu s-a simţit bine, a fost dus la spital şi, din informaţiile mele, este în regulă" a declarat preşedintele la finalul alocuţiunii susţinute la Palatul Cotroceni.

Un bărbat de 70 de ani a făcut stop cardio-respirator la recepţia organizată de Ziua Europei de la Cotroceni, ceremonie în cadrul căreia Klaus Iohannis a ţinut un discurs, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti- Ilfov, pentru MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici