Dragnea: Nu cred că PSD îl va susţine pe Tăriceanu la şefia Senatului sau la prezidenţiale

Preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat duminică seară că nu crede că PSD îl va susţine luni pe Călin Popescu Tăriceanu pentru funcţia de preşedinte al Senatului, el arătând că va fi greu pentru PSD să îl susţină pe acesta la prezidenţiale.

347 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Nu cred că PSD îl va susţine pe Tăriceanu la şefia Senatului sau la prezidenţiale

Calin Popescu Tăriceanu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Va fi greu pt PSD să susţină ( la prezidenţiale, n.r.) un candidat din alt partid, îmi vine greu să cred că PSD ar putea să îl susţină pe Tăriceanu. Nu cred că PSD îl susţine mâine pentru şefia Senatului, nu ştiu dacă ar fi corect pentru PSD să facă lucrul ăsta", a spus Dragnea, la B1 Tv.

El a arătat că funcţia de preşedinte al Senatului a aparţinut ACD şi, "scriptic", a aparţinut PC.

"Ca noi să susţinem candidatura unui parlamentar independent (Tăriceanu, n..r) ar trebui să avem argumente foarte serioase, ori până la ora asta eu nu le am. E posibil ca şi liberalii să aibă un candidat la şefia Senatului", a spus Dargnea.

El a arătat că PSD nu şi-ar dori preşedinţia Senatului.

Întrebat dacă PSD va ceda funcţia PC, Dragnea a răspuns: "Nici asta nu e exclus, o să discutăm mâine cu Daniel Constantin".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici