Dragnea: Nu discutăm acum despre candidatul la alegerile prezidenţiale

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, după şedinţa CExN, că nu este de acord cu organizarea în perioada iurmătoare a unui congres pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidenţiale, afirmând că acesta ar ”dispărea în trei luni”.

188 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Nu discutăm acum despre candidatul la alegerile prezidenţiale

Dragnea: Nu discutăm acum despre candidatul la alegerile prezidenţiale

"Nu, ar fi o mare greşeală. Dacă noi am desemna un candidat, în trei luni de zile, el dispare”, a declarat Liviu Dragnea, întrebat dacă este oportună organizarea unui congres pentru stabilirea candidatului partidului la alegerile prezidenţiale.

El a mai spus că alegerile prezidenţiale sunt peste doi ani.

”Nu discutăm acum. (…) Oricum, candidatul la prezidenţiale va fi desemnat în urma unui congres. Se pune problema când. Eu, cum am gestionat ultimii doi ani şi jumătate, am alt punct de vedere în ceea ce priveşte data când trebuie anunţat candidatul la prezidenţiale. Nu de acum. Nu în primăvară”, a mai spus liderul PSD.


Întrebat dacă exclude eventuala sa candidatură, Liviu Dragnea a răspuns: ”Vom discuta mai târziu de cine ar fi posibil candidat la prezindeţiale”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici