Dragnea: Nu mi-a picat bine că Ponta nu m-a susţinut în PSD, mi-aş fi dorit să mă voteze

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că a fost deranjat de faptul că Victor Ponta nu l-a susţinut pe el în lupta internă din PSD, precizând că s-ar fi aşteptat la sprijinul premierului pentru a justifica prietenia dintre ei doi, însă a trecut peste această "supărare".

629 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Nu mi-a picat bine că Ponta nu m-a susţinut în PSD, mi-aş fi dorit să mă voteze

Dragnea: Nu mi-a picat bine că Ponta nu m-a susţinut în PSD, mi-aş fi dorit să mă voteze (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Nu mi-a picat foarte bine. Nu pentru că m-ar fi afectat la vot. Nu mi-a picat foarte bine pentru că am crezut că era firesc ca el să mă susţină pe mine, dar probabil pentru că atunci când a delegat de la Istanbul atribuţiile preşedintelui către Rovana Plumb (...) a vrut să rămână tot în sensul ăsta şi poate din inerţie sau din alt motiv a susţinut-o în continuare. Eu mi-aş fi dorit să mă voteze, pentru a justifica mie toată activitatea mea şi prietenia mea pentru el în ultimii cinci ani şi jumătate, dar am trecut peste asta. O fi avut motivele lui", a spus Liviu Dragnea, într-o emisiune la Digi24.

Liderul interimar al PSD a adăugat că Victor Ponta îi rămâne însă un "prieten" şi un "camarad", aşa cum au fost în ultimii cinci ani şi jumătate împreună, ca o echipă.

"După demisia lui din funcţia de preşedinte, el se ocupă de Guvern, eu mă ocup de partid. Victor Ponta nu are un caracter care să-l determine să mă «sape» - folosesc cuvintele lui. Dimpotrivă, el mă va ajuta pentru că ţine la acest partid şi ajută partidul", a completat Dragnea.

Acesta a reiterat şi faptul că s-a supărat şi pe faptul că premierul nu l-a anunţat că intenţionează să demisioneze din fruntea partidului, însă spune că a trecut şi peste acest moment. "Pe un prieten te superi şi-ţi trece repede, nu rămâni supărat pe viaţă. (...) A fost o supărare atunci, de câteva zile", a continuat Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici