Dragnea: Oprea s-a referit că va conduce Guvernul cu multă disciplină, nu efectiv milităreşte

Deputatul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, în legătură cu afirmaţia lui Gabriel Oprea că va conduce guvernul ca un miliar, că premierul interimar s-a referit la faptul că va conduce "cu foarte multă disciplină".

176 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Oprea s-a referit că va conduce Guvernul cu multă disciplină, nu efectiv milităreşte

Dragnea: Oprea s-a referit că va conduce Guvernul cu multă disciplină, nu efectiv milităreşte (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Domnul Gabriel Oprea este un om care este foarte bine organizat şi disciplinat şi care a condus toate instituţiile pe care le-a gestionat cu foarte multă disciplină. Cred că la asta s-a referit, nu efectiv milităreşte, ci la foarte multă disciplină şi aşa şi trebuie", a spus Dragnea, întrebat în legătură cu afirmaţia lui Oprea.

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat că intenţionează să conducă guvernul "ca la armată", cu mai puţine subiecte politice şi cu emiterea mai rapidă a avizelor pentru acte normative.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici