Dragnea: Ponta nu l-a pus pe Sebastian Ghiţă pe listă. Doresc ca Ponta să fie pe listele PSD

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a mers marţi la instanţa supremă unde a fost citat pentru primul termen în dosarul în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu, după şedinţa de judecată acesta precizând că ar vrea ca Victor Ponta să candideze la alegerile parlamentare pe listele PSD.

1363 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Ponta nu l-a pus pe Sebastian Ghiţă pe listă. Doresc ca Ponta să fie pe listele PSD

Dragnea: Ponta nu l-a pus pe Sebastian Ghiţă pe listă. Doresc ca Ponta să fie pe listele PSD

"Am urmărit în presă o parte din acuzaţii şi ce pot spune e că nu Ponta l-a pus pe Ghiţă pe lista. Procedura era foarte clară transmisă organizaţiilor judeţene. Am verificat chiar azi la partid în hărtii. Era un vot în comitetul executiv judeţean. După acest vot toate listele veneau la comitetul executiv naţional. Acolo se aprobau şi în final cei patru lideri semnau pentru procedură, să fie acceptate listele la biroul electoral. Ponta nu l-a pus nici pe Sebi, nici pe altul pe lista. Din câte îmi aduc aminte, Victor nu a fost destul de bucuros când l-a văzut pe Ghiţă pe lista dar nu a ptut să treacă peste organizaţiile judeţe. (...) Din câte îmi amintesc, Blair a venit în primăvară iar listele s-au făcut în octombrie. (...) Eu sper să fie Victor Ponta pe listele pentru parlamentare, mai ales că în ultima perioada, presă a spus că avem relaţii reci. Atunci, se pare că eu nu o să risc să fiu acuzat de foloase necuvenite sau că l-am favorizat. Eu îmi doresc ca Victor Ponta să fie pe listele PSD pentru că este un om care a făcut multe pentru această ţară şi îmi doresc să fie implicat în campania electorală", a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a mers marţi la instanţa supremă pentru a participa la primul termen din dosarul în care a fost trimis în judecată de DNA, alături de fosta sa soţie, Bombonica Prodană, fiind acuzat de instigare la abuz în serviciu şi la fals intelectual.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici