Dragnea: PSD nu mai depune nicio moţiune simplă. Nu mai vrem să cheltuim bani pe hârtie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat joi că PSD nu va mai depune nicio moţiune simplă împotriva miniştrilor din guvernul Cioloş pentru că nu mai vrea ''să cheltuie bani pe hârtie'', dar în schimb va cere public remanierea anumitor membri ai Cabinetului.

321 afișări
Imaginea articolului Dragnea: PSD nu mai depune nicio moţiune simplă. Nu mai vrem să cheltuim bani pe hârtie

Dragnea: PSD nu mai depune nicio moţiune simplă. Nu mai vrem să cheltuim bani pe hârtie (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Arhiva Mediafax Foto)

''Îi sugerez să faca remaniere. E decizia dumnealui. Are atâta front de lucru încât îi va fi greu să se oprească. Are o grămadă de ministere'', a afirmat, ironic, Dragnea.

''Nu mai vrem să pierdem timpul cu nicio moţiune simplă'', a susţinut el.

''Moţiunea simplă o depui împotriva unui ministru care totuşi prestează ceva, după părerea noastră cea mai mare parte dintre actualii miniştri nu se ridică nici la nivelul de a putea primi o moţiune simplă, nu mai vrem să cheltuim bani pe hârtie sau pe alte lucruri, pur şi simplu o să cerem public să fie schimbaţi anumiţi ministri. Nici nu vom semna ca partid'', a subliniat liderul PSD.

Deputaţii vor dezbate, luni, la ora 17:00, moţiunea simplă "Drepturile omului nu sunt un lux!", îndreptată împotriva ministrului Justiţiei, Raluca Prună, demersul iniţiat de ALDE fiind susţinut şi de social-democraţii Victor Ponta, Sebastian Ghiță şi parlamentari UDMR.

Liviu Dragnea anunţase public că PSD nu susţine moţiunea simplă a ALDE în ceea ce o priveşte pe Raluca Prună.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici