Dragnea: PSD va publica o listă cu motivele plecării unor parlamentari - dosare, afaceri, bani

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, la Antena 3, că social-democraţii lucrează la o listă cu motivele plecării fiecărui parlamentar din partid, respectiv "dosare, afaceri, bani", iar documentul va fi dat publicităţii în viitorul apropiat.

24 afișări
Imaginea articolului Dragnea: PSD va publica o listă cu motivele plecării unor parlamentari - dosare, afaceri, bani

Dragnea: PSD va publica o listă cu motivele plecării unor parlamentari - dosare, afaceri, bani (Imagine: Bogdan Stamatin

"În ceea ce priveşte plecările din PSD, eu sper să rezolvăm într-un timp oarecum rezonabil o listă cu motivele pentru care au plecat aceşti colegi: dosare, afaceri, bani efectiv. Noi nu putem să dăm. Dacă a venit o doamnă din Moldova, parlamentar, care avea nevoie de nişte bani ca să îşi scoată casa de sub sechestru şi a primit 30.000 de euro... Noi nu i-am dat. Dacă unul voia să o ţină pe mama lui directoare la Finanţele Publice într-un judeţ oarecare, n-am putut să i-o ţinem. Mă, frate, suntem în opoziţie", a declarat Dragnea.

Secretarul general al PSD a precizat că formaţiunea sa va da publicităţii în viitorul apropiat o listă cu recompensele primite de fiecare parlamentar pentru părăsirea partidului în favoarea actualei puteri.

"Eu ce am spus e că sper ca într-un timp absolut rezonabil să venim cu o listă - dacă nu cu toţi, cu majoritatea - în care să arătăm pe o coloană că aceşti oameni au plecat şi pe altă coloană ce s-a petrecut cu totul întâmplător, printr-o mare conicidenţă. Asta încercăm să facem şi să ştiţi că nu este foarte greu, pentru că informaţiile circulă. Nu e în regulă, nu suntem foarte fericiţi, dar nu ne plângeţi de milă. Vreau să vă dau un exemplu de la Teleorman, organizaţia mea (...) Nu plânge nimeni de acolo şi nu se zguduie organizaţia că a plecat Şerban Mihăilescu. Nu e un exemplu atipic. Am fost la Iaşi; să ştiţi că organizaţia nu este distrusă pentru că au plecat de acolo un parlamentar sau doi ", a arătat Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici