Dragnea: Regionalizarea nu are cum să mărească birocraţia; i-am cerut lui Băsescu să-i prezint proiectul

Vicepremierul Liviu Dragnea i-a replicat, marţi, preşedintelui Traian Băsescu, susţinând că "regionalizarea nu are cum să mărească birocraţia" şi a precizat că i-a solicitat mai demult ca, atunci când găseşte timp, să meargă la el pentru a-i prezenta proiectul în ansamblu.

357 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Regionalizarea nu are cum să mărească birocraţia; i-am cerut lui Băsescu să-i prezint proiectul

Vicepremierul Liviu Dragnea (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Aflat, marţi, la conferinţa de prezentare a unui proiect anticorupţie pentru administraţia locală, Liviu Dragnea i-a replicat şefului statului, care, luni, a spus că "regionalizarea nu pare a duce la simplificarea statului, ci la crearea unor etaje intermediare, la o nouă birocraţie".

"Regionalizarea nu are cum să mărească birocraţia pentru că distanţele, de exemplu, se micşorează. Cei care aveau de mers la Bucureşti pentru avize, acorduri, aprobări, nu vor mai merge la Bucureşti, majoritatea se vor elibera la nivel de judeţe", a susţinut Dragnea.

Vicepremierul a spus că va merge la Traian Băsescu şi îi va prezenta în amănunt proiectul regionalizării, în condiţiile în care preşedintele ar putea să "nu fie complet informat".

"Poate e vina mea că nu l-am informat complet pe domnul preşedinte. Eu i-am făcut solicitare, mai demult, ca, atunci când găseşte timp, să merg să-i prezint proiectul în ansamblul său. Când va găsi timp domnul preşedinte, atunci o să-i explic în amănunt", a declarat Liviu Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici