Dragnea: Sper ca Ponta să înţeleagă că PSD nu poate fi condus decât de o echipă matură

Secretarul general ales al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că speră să reuşească să capete încrederea celor care nu l-au votat şi că micile neînţelegeri vor fi rezolvate.

20 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Sper ca Ponta să înţeleagă că PSD nu poate fi condus decât de o echipă matură

Dragnea: Sper ca Ponta să înţeleagă că PSD nu poate fi condus decât de o echipă matură (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

El le-a mulţumit celor care l-au votat, el obţinând 871 din voturile delegaţilor la Congresul extraordinar al partidului.

"Sper ca Victor Ponta să înţeleagă că acest partid nu poate fi condus decât de o echipă formată din oameni maturi, oameni care trec peste mici dispute dacă reuşesc să convină un obiectiv major, un obiectiv de a scoate România din a criză, un obiectiv de a aduce România în normalitate", a menţionat Dragnea.

El a opinat că pentru a reuni România trebuie ca PSD să se reunească.

"Trebuie să ne respectăm unii pe alţii, trebuie să muncim şi trebuie să stabilim obiectivele izvorâte numai din dorinţele pe care le au cetăţenii români. Dacă vom reuşi să facem lucrul acesta, PSD va redeveni acel partid puternic, ca pe vremea când era condus de Ion Iliescu şi Adrian Năstase, depinde de el, depinde de noi, dacă avem această înţelepciune", a mai afirmat Liviu Dragnea.

Menţionând, în glumă, că este foarte greu să vorbeşti în faţa unei săli arhipline, el le-a mulţumit puţinilor delegaţi care mai rămăseseră în sală şi le-a promis că nu îi mai plictiseşte.

"Urez succes candidaţilor la vicepreşedinte şi sper ca urnele să scoată o echipă de conducere care să poată funcţiona împreună", a adăugat Liviu Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici