Dragnea spune că are informaţii despre ce le-a cerut Iohannis liderilor europeni

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat că are informaţii potrivit cărora şeful statului Klaus Iohannis ar fi insistat ca liderii europeni să transmită o sancţiune la adresa României.

438 afișări
Imaginea articolului Dragnea spune că are informaţii despre ce le-a cerut Iohannis liderilor europeni

Dragnea spune că are informaţii despre ce le-a cerut Iohannis liderilor europeni

"La summit a văzut toată lumea că de fapt a fost un eveniment din bani publici pentru campania lui şi a PNL. Am informaţii că a insistat foarte mult la liderii europeni, să vedem dacă i-a convins sau nu, ca să mai transmită ceva, o sancţiune sau măcar o ameninţare către România. O să vedem zilele astea dacă se întâmplă sau nu. Arată încă o dată ce atitudine are acest om faţă de România. Nu îl interesează că poate aduce deservicii", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Legat de discuţiile cu privire la candidatul unic la prezidenţiale din partea PSD ALDE, Dragnea spune că acestea vor avea loc abia după alegerile europarlamentare.

"În această campanie nu am mai discutat, pentru că ne întâlnim mai rar. Vom discuta după alegeri. Nu am decis. Eu îmi doresc să nu mai fie Iohannis, pentru că a adus foarte mult rău acestei ţări", a mai afirmat Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici