Dragnea va petrece 1 Mai la pescuit, în România. PSD nu are acţiuni, au trecut „vremurile alea”

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, joi, că va petrece ziua de 1 Mai la pescuit, în România, el arătând că PSD nu are la nivel central un pachet de acţiuni stabilit pentru această zi pentru că „au trecut vremurile alea”.

287 afișări
Imaginea articolului Dragnea va petrece 1 Mai la pescuit, în România. PSD nu are acţiuni, au trecut „vremurile alea”

Dragnea va petrece 1 Mai la pescuit, în România. PSD nu are acţiuni, au trecut „vremurile alea”

Întrebat ce va face de 1 Mai, Dragnea a răspus că va merge „la pescuit aici, în România”.

El a spus că social-democraţii vor sărbători însă „prin muncă”, acolo unde se organizează acţiuni specifice acestei zile, dar a arătat că nu există un pachet de acţiuni stabilit la nivel central, vremurile în care se recurgea la acestea fiind trecute.

„Prin muncă. Sunt totuşi câteva zile libere şi mulţi colegi de-ai mei vor participa în sate, la oraşe, unde se organizează tot felul de acţiuni. Nu există o acţiune stabilită sau un pachet de acţiuni stabilit în partid pentru aceste zile. Au trecut vremurile alea”, a spus Dragnea.

El a rememorat şi modul în care petrecea 1 Mai când era copil.

„Când eram mic ne îmbrăcam ca toţi elevii mici, în cămaşă albă, cu cravată. Era şi o băscuţă albă, eu aveam şi un şnur că eram comandant de detaşament - se luau după note - şi mergeam la câteva acţiuni, după care mergeam şi eu la pădure. Ce puteai să faci de 1 Mai? Mergem în zăvoi, pe Dâmbovnic - e un râu în nordul judeţului Teleorman - unde mergeam la pescuit, dar la pescuit cu undiţa din trestie. De atunci am această boală”, a rememorat Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici