Drăgulescu, Ţiriac, Năstase, Comăneci, printre cei în faţa cărora Băsescu ar spune "Jos pălăria" - VIDEO

Marian Drăgulescu, Ilie Năstase, Ion Ţiriac, Nadia Comăneci şi cercetătorii de la Măgurele au fost menţionaţi de preşedintele Traian Băsescu, marţi, la emisiunea Happy Hour de la ProTV, ca numărându-se printre persoanele în faţa cărora ar spune "Jos pălăria".

25 afișări
Imaginea articolului Drăgulescu, Ţiriac, Năstase, Comăneci, printre cei în faţa cărora Băsescu ar spune "Jos pălăria" - VIDEO

Drăgulescu, Ţiriac, Năstase, Comăneci, printre cei în faţa cărora Băsescu ar spune "Jos pălăria" (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Rugat să numească cinci persoane în faţa cărora spune "Jos pălăria", şeful statului i-a nominalizat pe: Marian Drăgulescu, Ilie Năstase, pentru performanţele din sport, Ion Ţiriac în calitatea sa de om de afaceri, echipa de cercetare de la Măgurele care "lucrează la construirea celui mai mare laser din lume" şi pe Nadia Comăneci.

El a adăugat că lista este mult mai lungă.

Ulterior, întrebat dacă spune "Jos pălăria" în faţa soţiei sale, preşedintele a răspuns: "Întotdeauna! Este cea în faţa căreia îmi scot pălăria în fiecare dimineaţă".

Pe Marian Drăgulescu preşedintele Băsescu l-a şi decorat, marţi, alături de alţi sportivi şi membri ai personalului tehnic care au obţinut rezultate deosebite la competiţiile internaţionale din 2009.

Lui Marian Drăgulescu i-a fost conferit Ordinul "Meritul Sportiv" clasa I, "în semn de înaltă apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute la Campionatele Mondiale de Gimnastică Artistică de la Londra din 2009 şi pentru devotamentul şi profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc pe plan internaţional".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici